ba-1
DİLEĞİN
HER NE İSE,
ONU GERÇEKLEŞTİRİR!

fitintime antrenmanlarına haftada bir gün ve sadece 25 dakika ayırmak için herkesin farklı sebepleri var. Şekilli ve fit bir vücuda sahip olmak, kas güçsüzlüğüne bağlı tüm bel ve sırt ağrılarından kurtulmak ya da performans artırmak!

Devamını Oku

Sebebin ne olursa olsun fitintime senin için en kısa sürede en faydalı antrenmanı sunuyor. Yorucu ve uzun egzersizler artık zorunluluk değil, spor salonlarında geçirilen uzun saatler de. Modern hayatın hızına ayak uyduran bir antrenman yöntemi: fitintime. Etrafımızdaki her şey böylesine hızlı bir değişim içindeyken neden antrenmanlar hâlâ eskisi gibi olsun?

Detaylı Bilgi Al!
ba-2
İNCELTİR,
SIKILAŞTIRIR,
YAĞ YAKAR.

İnsanlar aldıkları kaloriyi azaltmaya çalışırken monoton ve uygun olmayan yeme alışkanlıkları geliştirebilirler. Bu durum da kısa süreli bir kilo kaybı sağladığı gibi istenmeyen bir vücut kompozisyonuna yol açar. Yetersiz ya da aşırı egzersizler diyet yapan kişinin metabolizmasında istenmeyen değişimlere sebep olur.

DEVAMINI OKU

Diyet ve formsuz bir vücut çıkmazından kurtulmanın ise tek bir anahtarı var: Kaslarımız! Sadece 500 gr. daha fazla kas kütlesi aynı miktarda yağ kütlesine göre her gün 50 kcal’ den fazla enerji yakar. Bu da oturduğunuz yerde bile daha fazla enerji tüketimi anlamına gelir. Fitintime’ ın EMS sistemi diğer egzersizlerin aksine kilo kaybederken kas kütlesini korumanızı ve arttırmanızı sağlar. Kas yoğunluğunun artması ile iyi durumdaki kaslar deriyi sıkılaştırarak pürüzsüz bir görüntü verir. Vücudun yağ yüzdesi EMS idmanı ile etkili bir şekilde azaltılır ve bölgesel problemlere de hızlı bir şekilde çözüm sunar. Artan kan akışı ile birlikte vücut sıkılaşır ve aynı zamanda selülit de etkili bir şekilde ortadan kalkar.

Detaylı Bilgi Al!
ba-4
SPORTİF
PERFORMANSI
ARTIRIR

fitintime konvansiyonel yöntemlerden farklı olarak, vücut şekillendirme, sıkılaştırma ve inceltmenin yanı sıra sportif performans artışını da garantiler. Fitintime idman metoduyla klasik ağırlık idmanlarının çok ötesinde bir başarı elde edersiniz.

DEVAMINI OKU

EMS sistemi etkili ve hızlı bir şekilde vücut performansını geliştirir ve kuvveti arttırır. Bu da daha sağlıklı, daha kuvvetli hissetmeniz ve kolayca yorulmamanız anlamına gelir. İlk antrenmandan sonra bile kendinizi canlanmış hissedersiniz. Vücutta şekillendirme ve kuvvet artışı bazında sizi zorlayan ve saatlerinizi ayırmanız gereken egzersizlerden çok daha hızlı ve etkili sonuçlar verir. EMS antrenmanı ile yavaş dokulu kaslar, hızlı dokulu hale getirilir. Hem dinamik hem de statik olarak yapılan fitintime egzersizleri hız ve performansı arttırmanın en etkili yöntemidir. Dünya’da rekabetin olduğu her türlü bireysel veya takım sporu yapan profesyonel sporcular da fitintime‘da kullanılan Miha Bodytec teknolojisini, performanslarını daha da ileriye taşımak için, yaygın bir şekilde kullanmaktadırlar.

Detaylı Bilgi Al!
ba-3
KAS GÜÇSÜZLÜĞÜNE
BAĞLI TÜM FİZİKSEL
PROBLEMLERİ ÇÖZER

fitintime antrenmanları, modern insanın kas güçsüzlüğüne bağlı tüm sorunları karşısında kesin ve hızlı sonuç veren bir çözüm olarak duruyor. EMS idmanı sadece ana kas gruplarına ulaşmakla kalmayarak, omuriliğe ihtiyacı olan dayanıklılığı sağlayan otokton kasları da çok etkin bir biçimde çalıştırır.

DEVAMINI OKU

Modern toplumlarda nüfusun yaklaşık %80’i sırt ağrılarından şikayetçidir. Kötü beslenme, yanlış oturma, stres ve yoğun çalışma koşulları bu şikayetleri artıran faktörler arasındadır. Diğer yandan sırt kaslarına gereken önemin gösterilmemesi ve egzersiz eksikliği de kas güçsüzlüğüne bağlı sorunları tetiklemektedir. fitintime antrenmanları, modern insanın kas güçsüzlüğüne bağlı tüm sorunları karşısında kesin ve hızlı sonuç veren bir çözüm olarak duruyor. EMS idmanı sadece ana kas gruplarına ulaşmakla kalmayarak, omuriliğe ihtiyacı olan dayanıklılığı sağlayan otokton kasları da çok etkin bir biçimde çalıştırır. Antrenman sırasında akımlar, çalıştırılması zor en derin kas gruplarını dahi hedefler ve kasları ideal kuvvet seviyesine getirir. Bu da çok kısa bir sürede daha kuvvetli bir beden ve daha yüksek bir hayat kalitesine sahip olmanızı sağlar.

Detaylı Bilgi Al!
DENEME ANTRENMANI
Hemen Başvur!

Benzersiz Deneyim

ÜYE YORUMLARI

3 aydır geliyorum. Başladığımdan bu yana 14 kilo verdim. Daha sağlıklı, dinç ve dengeli hissediyorum. Geçmişimde pilates ve kardiyo antrenmanları da var fakat fitintime'la daha kısa sürede daha iyi sonuçlar elde ettim. Antrenmanların 25 dakika sürmesi, kişisel antrenörümle çalışmak ve tüm kasların çalışması çok iyi. Çevremdekilere de tavsiye ediyorum.

Nur Kıvılcım

Vücudumda çok ciddi bir değişim oldu. Kendimi çok daha iyi hissediyorum, devam edebildiğim sürece fitintime’ı bırakmayı düşünmüyorum. Fitintime hem daha az zamanımı alıyor hem de fitness yaparken aldığım sonuçtan daha iyi sonuçlar alıyorum. Ayrıca kişisel antrenörün vücuduma özel olarak antrenman uygulaması da beni memnun ediyor.

Damla Öğe

fitintime üyesi olduğumdan bu yana çok iyi sonuçlar elde ettim. Vücudumdaki sıkılaşmayı hissedebiliyorum, kas oranım arttı ve problemli bölgelerim oldukça azaldı. fitintime'da en çok bölgesel çalışma imkanını seviyorum. Aileme, arkadaşlarıma ve tanıdığım insanlara tavsiye ediyorum, hatta fitintime’a annem de geliyor.

Sibel Yeşilöz

Elektrikli bir sistem olmasından ötürü çekiniyordum fakat deneme antrenmanından sonra bir çekincem kalmadı. Yaklaşık 20kg verdim ve yeni bir vücuda sahip oldum. Herkes gençleştiğimi söylüyor. Antrenmanların hoca eşliğinde olması ve hocalarımın genel olarak ilgilenmesi özel hissettiriyor. Herkesi denemeye davet ediyorum…

Ercan Acar

Demo antrenmanından sonra bile ne kadar etkili bir antrenman olduğunu anladım. 10'lu antrenman paketi aldım. 5. antrenmandan sonra 42 bedenden 38 bedene düştüm. Varis sıkıntımda oldukça düzelme oldu ve çok hızlı sıkılaştım. Çok mutluyum.

Selim Köse
Bahçeşehir
Tüm Yorumları Göster

Randevunu Al!

EN YAKIN FITINTIME NOKTASI
Stüdyoları Göster

Sen de bize katıl!

Müşteri iletişim/şikayet

getfit@fitintime.com.tr

İş başvuruları

kariyer@fitintime.com.tr

Instagram'da FITINTIME