EMS NEDİR?
ÜSTÜN
ALMAN
TEKNOLOJİSİ

fitintime, üstün Alman teknolojisi ile üretilen EMS (Electro Muscle Stimulation) sistemine dayalı yeni nesil bir spor deneyimidir.

fitintime, Türkiye’nin ilk ve öncü kişisel antrenman stüdyosudur. Kurulduğu günden bu yana kişi ve sonuç odaklı hizmet anlayışını benimseyen, en yeni spor teknolojilerini odağına yerleştirerek sürekli kendini yenilemeyi ve geliştirmeyi prensip edinmiş bir yönetim anlayışına sahiptir.

Miha Bodytec teknolojisinin gönderdiği akımlar beynin vücuda gönderdiği sinyalları simüle ederek eklemlere ve iskelet sistemine baskı oluşturmadan konvansiyonel yöntemlerin çok ötesinde bir kas çalışması gerçekleştirir.

EMS
ELECTRO MUSCLE STIMULATION

Klasik antrenmanlar sırasında beyin, kasların kasılıp harekete geçmesini sağlayan elektrik sinyalleri gönderir. EMS sitemiyle beynin gönderdiği sinyallere ek olarak kaslara dışarıdan, çok daha yoğun uyarılar gönderilir. Uyarılar kaslarda kasılmaya neden olarak bütün ana kas gruplarının yanında erişilmesi en zor olan kasları bile harekete geçirir. Bu sistemle kaslar, hiçbir ağırlık kullanmadan ve eklemlere en ufak bir yüklenme olmadan çok kısa bir sürede çok daha yoğun bir şekilde çalıştırılabilir. Haftada 1 gün ve sadece 25 dakikalık fitintime antrenmanı ise daha sağlıklı, daha güçlü ve daha fit bir sonuç için yeterlidir.

Nasıl Çalışır?

Alışagelmiş, geleneksel spor aktivitelerinden farklıdır ve daha etkilidir.

25 dakikalık antrenman, spor salonunda geçirilen 4 ila 6 saate denk gelmektedir.

Fitintime, sistem ortağı Miha Bodytec GmbH tarafından geliştirilen “Miha Bodytec” EMS teknolojisini kullanır.

Kas gruplarını ayrı ayrı çalıştırmak yerine, tüm kasları bir arada çalıştırmak ilkesine dayanır.

Dünden Bugüne…

Tarihçe

2011 - İlk Şubenin Açılışı

2012 - 5 Lokasyon

2013 - 16 Lokasyon

2014 - 34 Lokasyon

2016 - 55 Lokasyon

2017 - ...

DENEME ANTRENMANI
Hemen Başvur!

Instagram'da FITINTIME